• Ελληνικά

  • Ελληνικά

Γενική Συνέλευση και Βραβεύσεις 2020 του ΣΕΕΜΕ

Στις 11/1/2020 στο ξενοδοχείο Divani Palace – Larissa έλαβε χώρα η Γενική Συνέλευση του Σύνδεσμου Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης (ΣΕΕΜΕ).

Στα πλαίσια της γενικής συνέλευσης πραγματοποιείται εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, παρουσίαση οικονομικών στοιχείων του συνδέσμου, όπως και τιμητική βράβευση.

Το πάνελ της συνέλευσης απαρτιζόταν από τους κ.κ. Μωραΐτη, Αυγεράκη και Βάγια που συνθέτουν το προεδρείο του Συνδέσμου. Στη συνέλευση παρευρέθηκαν σημαντικά πρόσωπα του κλάδου, όπως επίσης εκπρόσωποι από τις 40 ισχυρότερες εταιρείες του εξοπλισμού μαζικής εστίασης από όλη την Ελλάδα.

Μετά τη διαδικασία της εκλογής και σύστασης του νέου διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε, στέλεχος της εταιρείας μας εκλέχθηκε ως νέο μέλος στο ΔΣ. Ο Ανδρέας Τανταλίδης πλέον είναι εκπρόσωπος βορείου Ελλάδας του ΣΕΕΜΕ.

Στα πλαίσια της τιμητικής βράβευσης είχαμε τη τιμή να βραβευτούμε. Αυτά τα βραβεία ανταμείβουν όλες αυτές τις επιχειρήσεις, οι οποίες, σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι δημιουργικές, ικανές και πάνω από όλα συνεισφέρουν στον κλάδο.

Είμαστε πολύ περήφανοι που λάβαμε την τιμητική πλακέτα μας από τον κύριο Καρπουτζάκη για την εξαγωγική μας δραστηριότητα σε αυτό το περιβάλλον συναδέλφων και συνεργατών!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ΣΕΕΜΕ για την τιμητική αναγνώριση μας, όπως και όλους του συνεργάτες που μας στηρίζουν και μας τιμούν καθημερινά εδώ και πολλά χρόνια!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Horeca 2020

Horeca 2020

Metropolitan Expo – Athens International Airport “El. Venizelos”
07/02/2020 – 10/02/2020

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Pin It on Pinterest

Share This
preloader