• Ελληνικά

  • Ελληνικά

Αναβολή Έκθεσης INTERNORGA 2020

Ενημερώνουμε τους πελάτες και συνεργάτες μας ότι η Hamburg Messe und Congress GmbH (HMC) αποφάσισε την αναβολή της Έκθεσης  INTERNOROGA 2020 λόγω της έντονης ανησυχίας για τον αυξανόμενο αριθμό λοιμώξεων από το Coronavirus SARS-CoV-2.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι σε σχετική ανάρτησή τους στην επίσημη ιστοσελίδα τους:

“Η απόφαση της HMC είναι σύμφωνη με τις συστάσεις της Ομάδας Έκτακτης Ανάγκης της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης σχετικά με τις εκτιμήσεις κινδύνου για μεγάλες συγκεντρώσεις στις κατευθυντήριες γραμμές του Κέντρου Δημόσιας Υγείας του Robert Koch Institute. Επιπλέον, πολλοί εκθέτες έχουν ήδη αποσύρει τις καταχωρήσεις τους. Η αναβολή ισχύει επίσης για όλα τα συνέδρια και τα συνοδευτικά γεγονότα που προγραμματίζονται σε συνεργασία με την INTERNORGA.

“Η ασφάλεια και η υγεία των εκθετών, των επισκεπτών και των εργαζομένων μας είναι ύψιστη προτεραιότητά μας. Η INTERNORGA 2020 κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι”, δήλωσε ο Bernd Aufderheide, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Hamburg Messe und Congress GmbH.

Η νέα ημερομηνία για την έκθεση θα οριστεί σύντομα για να παρέχει στους εκθέτες και τους επισκέπτες μια αξιόπιστη βάση για το σχεδιασμό.”

Με την σειρά μας θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως σχετικά με τις νέες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Horeca 2020

Horeca 2020

Metropolitan Expo – Athens International Airport “El. Venizelos”
07/02/2020 – 10/02/2020

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Pin It on Pinterest

Share This
preloader